miercuri, 29 ianuarie 2014

Toate trei in" actiune."

Asa arata la locul lor pe perete,dar orisicand se pot folosi la lucrul pt.care au fost create.


6 comentarii:

  1. Ce bine arata pe perete! Cred ca sunteti tare multumit cand le priviti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da asa este sunt multumit si cand le privesc si cand le cioplesc.Multumesc de vizita.Noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca nu te superi dar, cand am vazut imaginile primul lucru le-am botezat Take, Ianke si Cadar. Superbe, eu am fericita ocazie sa vad singurul muzeu al lingurilor de lemn, sau asa cred Ioan Tugui, din Capulung. Sa stii ca cele trei piese ale tale pot sta oricand la loc de cinste printre exponatele din acest muzeu. O zi de sarbatoare tihnita si LA MULTI ANI! ca doar tot e ziua noastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru urare si apreciere.Si eu va urez La multi ani,si inca o data multumesc de aducere aminte.Si daca as primi critici sau cuvinte de indreptare este bine sa le consider pentru indreptare si nu ca pedeapsa.O zi insorita va doresc.
    P.S.Multumesc pt.botezul lingurilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tache,Ianche si Kadar !! frumoase nume a-ti ales domnule Vasile !! Tinand cont de lungimea acestora si cu permisiunea ,,propietarului,, le-asi numi lingurile celor 40 de mucenici ! Spun asta din cauza formei cozilor,ce aduce cu forma Mucenicilor,si nu sunt putini,dimpotriva 40 !! (+ paharele ) Toate cele bune si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de comentariu si de noua interpretare,care este foarte originala.La aceasta nu m-am gandit dar aveti perfecta dreptate.Cu problema cealalta a paharelor mai ramane de discutat,mai ales dupa ce le bem.O seara buna va doresc si o duminica placuta.

    RăspundețiȘtergere