marți, 28 ianuarie 2014

Lingura din lemn de paltin.

De obicei  ma gandesc,ca mesterii de marca lucreaza  non stop adica  poate ca in fiecare zi .Zic asta ca ar fi o meserie dar si o pasiune.Eu  am intrat in bransa asta de putina vreme si poate mi-a trebuit cate o data sa fiu impulsionat de imaginile spicuite  de pe net.(din munca altor semeni).

Acum va arat o lingura din acelasi lemn de paltin  un pic mai mica numai de vreo 30 cm. Las la   alegerea cititorilor care  binevoiesc a calatori impreuna cu mine in aceasta lume minunata a cioplitorilor in lemn ,pentru a interpreta  simbolul   incrustat daca nu scris, poate in gand.Trebuie sa fim convinsi ca si gandurile intra intr-o arhiva a lui Dumnezeu  si poate cele bune se arhiveaza si se transmit mai departe ,si cele mai putin bune ni se sterg  cu frumoasa bunavointa a Sa.Sigur sunt sterse deoarece  dimineata de dimineata  ne trezim  si pornim intro noua calatorie  chiar daca actiunile  si faptele noastre nu sunt demne de  calitatea de OM intotdeauna.Dar daca ne-am cere iertare  chiar si in gand am indrepta lumea noastra si ar fi mai bine.

Spor in toate va doresc si cele bune.



3 comentarii:

  1. Buna dimineata. Frumoasa lingura iar, daca e dupa mine cred ca merge daruita sotiei de Dragobete, asta-mi inspira acum , motivul cioplit, inimioare langa semnul infinitului ar putea insemna iubire vesnica si ca sa ma dezmortesc ( ca sunt -13 grade afara) si sa fiu si putin carcotas, iti spun totusi grija mare ca se poate interpreta si in sensul "vesnic la cratita draga". O zi frumoasa plina de inspiratie iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce să mai zic.. faină!
      Foarte inspirat comentariul lui Vasile :))

      Ștergere
    2. Multumesc,imi convine amandoua interpretarile deoarece toti trebie sa avem o iubire vesnica ,si la cratita mi-ar placea dar nu sint prea acceptat in bucatarie decat rar.O seara buna sa aveti.

      Ștergere