marți, 2 decembrie 2014

Iara stejar-bineinteles o lingura.

 In anii acestia, de cand cioplesc linguri-in general de cand cioplesc, am observat ca pot sa fiu mai rabdator , sa nu ma mai grabesc  si sa gandesc de doua ori pana fac cate ceva.Poate  si din cauza faptului ,cand iau o aschie cu cutitul  pot sa merg mai departe sau sa stric  lucrul.Apoi a doua  constatare  e asupra indeletnicirii   de a manca cu lingura de lemn.La toti mesenii se aude zgomotul lingurii in farfurie dar la tine   e ceva silentios.Nu mai spun  cand vrei sa culegi din borcan ce zgomot se face cu lingura de metal..
Poate  din obisnuinta fiecaruia  nu mai e loc de schimbare  dar putem  persevera.
Ei si acum  va arat lingura din lemn de stejar.Este  o lingura potrivita  sa servesti mancare cu ea  atat in drumetie cat si acasa. Poate ocazional sa mananci cu ea pentru a fi in diversitate .Sau sa o  asezi intr-o vitrina sau sa o dai cadou.Dar poate in vreo doua saptamani daca nu o vrea nimeni  si gasesc persoana potrivita  o ofer eu cadou.
Are  husa ei din piele si un pic de snur  atasat in coada .Bucurati-va.

2 comentarii:

  1. Lingura superba ca de obicei. Insa ideea cu vereturile este geniala. E uimitor cat de repede au crescut. Nu stiu daca pe la Brasov tine schema, ca au fost deja -8 ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acuma nu, dar poate fi incercat la anul.Sunt bune si se face economie la buget.Eu procedez asa de cativa ani,salata o mut in solar si am in primavara devreme de mancat.Multam.

    RăspundețiȘtergere