duminică, 27 iulie 2014

Schimbare de imagine dar tot linguri de lemn .

 Zilele trec,si vara sa dus pe jumatate dar continuam cu cioplitul de linguri. De  aceasta activitate a cioplitului am prins drag datorita accesarii  Net-ului.Am spus in postarile anterioare de la cine am invatat,nu vreau sa ma mai repet.Daca vrei cu adevarat sa faci ceva apoi daca te tii bine si perseverezi, sa stii ca poti.

Cu ceva timp in urma am achizitionat piele naturala  tabacita din care am inceput sa fac la linguri,mici tecute care sa protejeze causul lingurii la depozitare si transport.

Acum am sa va arat o lingura cioplita din lemn de visin salbatic cu un colorit al lemnului frumos ,rezistenta si bine finisata.Causul lingurii este mijlociu  si lungimea totala este de aprox 20 cm.Daca va fi vreun  doritor  am sa  dau mai multe amanunte.Deci o am  DISPONIBILA la pretul de 50 lei.

Acum   cioplesc linguri si  va incurajez sa folositi in activitatea de hranire lingura de lemn deoarece lemnul nu transmite caldura si  nu se infierbanta deci nu ne vom frige la gura cu aceasta lingura.Deci mergeti la padure prin imprejurimi si cautati sa aflati pulsul naturii.

Un comentariu:

  1. Frumoasa, foarte frumoasa si ideea cu teaca o solutie originala de pastrare. Perseverenta si talentul duce la desavarsire in arta. Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere