marți, 29 iulie 2014

Lingura din lemnul cerului

 Asa ca suna frumos-lemnul cerului.Cerul este o specie de stejar care are lemnul mai inchis la culoare si daca se prabuseste pe sol in vreo trei-patru ani e una cu pamantul.Dar la cioplit,  uscat e un lemn foarte tare si iasa o lingura trainica sa tina decenii.Lingura are lungime de 22 cm e buna pentru mancat  dar si de folosit in bucatarie de invartit prin oale mai mici si tigai.Este bine finisata si bineinteles are tecuta ei pt. pastrare.
 La capatul cozii are  o gaura  data cu fierul incalzit in foc  prin care am  trecut o bucata de piele.Aceasta bucatica de piele foloseste pentru a agata lingura  pentru a se usca sau pastra .O am DISPONIBILA la pretul de 45 lei.

2 comentarii:

  1. Excelenta lucrare ! Observ ca a-ti inceput cu lucrarti mai mari de 15-17 cm ! Recurgeti si la variante mai lungi,sunt mult mai cautate ! Cat despre durata unei linguri stati linistit ! Atata timp cat lingura de lemn nu este folosita in medii acide,si aici ma refer in mod special la detergenti. Recurgeti efectiv la spalarea numai cu apa ! Pana o sa reusim sa tragem conexiune internet la munte,va doresc multa sanatate,spor la munca,lame ascutite,si sa ne auzim cu bine.

    RăspundețiȘtergere