luni, 14 aprilie 2014

Route 68-Gothatea-HD

Pana acum vreo 10 ani in aceasta locatie am desfasurat serviciul la stat.Acum un investitor a bagat ceva bani si a transformat fosta cazarma intr-un frumos parc de distractii.Se poate practica  escalada,tiroliana catarari pe cabluri,prin copaci etc.Mai se poate executa tir cu arcul,ciclism in teren accidentat,tenis de masa si bineinteles plimbari in aer liber. Se poate servi masa,cazare pe timp de noapte  si un mic bar.In vara are loc si un concert de muzica rock de vreo trei zile.



 Periodic mai trecem pe aici pentru a reinvia vechi nostalgii.Se mai deruleaza amintiri ,mai vedem ce s-a schimbat .Am  fost placut impresionat de desenele graffiti  de pe cladiri.Nu fac reclama dar mi- placut  schimbarea ,ca ,cineva s-a gandit  sa transforme  niste  cladiri aproape in ruina in ceva util.Deci cand treceti cu  masina  prin loc.Gothatea com .Gurasada puteti bea o cafea in acest frumos loc.(ruta Arad)


















6 comentarii:

  1. Buna dimineata,
    Ingenioasa solutie aleasa de investitor si realizarea reusita, oricum dupa bum-ul imobiliar nu prea se mai inghesuie nimeni sa valorifice spatiile luate ( mai mult sau mai putin mocca) de la armata, preferand sa le lase in paragina. Un parc de distractie nu-i un lucru tocmai rau daca tinem cont ca nu a distrus peisajul care-i minunat.
    O zi linistita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ,unde am facut armata aia lunga, adica serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta ideea de a transforma o fosta unitate militara intr-un loc de distractii,dar unde domina inca ordinea si disciplina ! Cat despre vechiul loc de munca,sunt convins ca va leaga adevarate si placute amintiri.Ma bucura faptul ca din ce in ce mai multi tineri,frecventeaza destul de des astfel de locuri,caci pana la urma miscarea inseamna sanatate ! Numai bine va doresc si sa nu azitati ca de fiecare data cand treceti pe acolo,sa savurati acea cafeluta de care pomeneati !

    RăspundețiȘtergere