joi, 1 mai 2014

Linguri de lemn,sa le vezi.

 Orisicum as face ma mananca mana si iarasi cioplesc.Am gatat si trimis cateva linguri de lemn la un prieten si incerc sa le arat..Asta e de nuc e maroaca  dar sta bine in mana ,bine finisata.
Lingura din lemn de carpen,poate un pic cam grosolana.Dar trebuie sa ne obisnuim si a manca cu lingura de lemn .
Si acum una cioplita din lemn de arin mai delicata,pentru a fi folosita de o persoana mai pretentioasa dar fara inhibitii.

 Aceeasi de carpen.Va doresc petrecere sau munca placuta de 1 Mai.

3 comentarii:

  1. Buna ziua. Frumoasa colectie si foarte utila. Cand eram copil tin minte ca, la bunici nu se manca decat cu lingura de lemn, cel putin produsele din lapte, iaurt, lapte scopt, smantana, nu aveam voie sa bagam lingura de metal in ele si, desi se pastrau in camara tineau foarte bine si o saptamana sa nu mai vorbim de gust. O zi minunata si o luna plina de succese si realizari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc ,asemenea.Modernismul ne-a adus lucruri bune si usurarea muncii dar ne-am indepartat de lucruri si activitati care le consideram invechite dar care erau utile acum 40-50 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este dl Florea,ne mananca mainile si nu putem sta locului o clipa fara sa tragem cateva lame pe lemne.Nucul in esenta are o conotatie aparte,prin duritate,fibra,textura si daca-i dam si o patina luam un 10 cu felicitari ! Nici carpenul nu este mai prejos,in special culoarea alba si fibra destul de ,,batoasa,,.Am o icoana facuta in lemn de carpen,si sincer mi-a cam dat batai de cap,poate si din motivul ca era foarte uscat.Va multumesc pentru lingurile trimse si sper ca reversul sa nu fie mai prejos,din contra ;) ! Cat despre modernism nu-i rau,dar sa luam din el cat mai putin,intoarcerea la origini cred ca nu afecteaza pe nimeni,mai ales cand mananci dintr-un blid de pamant cu lingura de lemn ! Spor la treaba dl Florea,mai ales ca perioada asta au tot anuntat ploi,lame ascutite si belsug la cioplit !

    RăspundețiȘtergere