joi, 15 mai 2014

Cioplituri diverse

 Chiar daca au plecat(lingurile) si  au stapan deja ,m-am gandit ca pot sa vi le arat si voua pentru  diversitate.Prima e o lingura mare de arin aprox .50 cm
Furculita mare de cires si lingura de cenuser aprox 40 cm.
 Cenuser,
 Cires,
 Lingura mijlocie de salcie capreasca.
Lingura pt. mancat din par paduret .

 Lingura  din lemn de paducel.

Lingura din lemn de mar .

 Lingura din lemn de nuc.

 Si o lingurita cioplita din creanga de molid.Inele de crestere sunt subtiri si foarte dese.E foarte placut sa cioplesti in lemn de conifere pentru ca miroase foarte fain.

La buna vedere.

4 comentarii:

  1. Buna dimineata, un mestesug stravechi care aduce in actualitate traditia si folosirea ustensilelor de bucatarie care dau un gust deosebit mancarii. Frumoase lucrari si utile in gospodarie. O zi frumoasa si un weekend plin de inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc si eu va doresc un weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa dl Florea,asa mai merge,vad ca nu stati o clipa,ba din cenuser,ba din par salbatic,linguri mari,linguri mici,furculite,care mai de care,pentru salate,chiar de mancat,intr-un cuvant bravo ! Lame ascutite,rabdare,si ne-om spune aici parerile ,numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc,nu prea mai am timp de cioplit pt ca au inceput alte activitati -de sezon dar incerc cate un pic sa nu neglijej activitatea .Spor si eu iti doresc.

    RăspundețiȘtergere