sâmbătă, 9 octombrie 2010

prima zi pe blog

Dupa indelungi  incercari am reusit sa deschid acest blog.Locuiesc in jud.Hunedoara,Ilia si am ca indeletniciri,cresterea animalelor.Am fost subofiter in armata si am iesit la pensie in una din disponibilizari 2004.Ca hobiuri am ;cresterea vacilor,porcilor,pasarilor.Impreuna cu sotia-Carmen de profesie tehnician insamintari artificiale mai avem in grija 9 pisicute si 2 catei.Locuim impreuna cu parintii.In timpul liber mai ales vara mergem pe malul Muresului la plaja si pescuit .O sa mai revin cu diferite intamplari din viata de zi cu zi , ce activitati agricole de sezon sunt la tara.

Un comentariu:

  1. Pai bine, Florica ori Mircea ori Ioane, eu am trecut de sute de ori in 45 de ani cu trenul prin Ilia si tu nu strigi? Ca asa lung cum este drumul intre Ilia si Lugoj si-i si pe'nserat, daca nu ai companie in compartiment, e cam trist.
    Deci asa, din 2010 ai blogul si noi, adica eu, poate si Vasile de la Valcea/Constanta/Campulung, doar acum dam de tine? Hai sa traiesti si sa scrii despre indeletnicirile tale/voastre, despre animalute si gradinarit, despre cioplit lemnul si pescuit, ca tare bine faci! Succes!

    RăspundețiȘtergere